Käännöspalvelut ja kielentarkistus alan ammattilaiselta Muuramesta

Ota yhteyttä

Käännöstoimisto T. A. Muhonen tarjoaa korkealaatuiset kielentarkistus- sekä käännöspalvelut laaja-alaisella asiantuntijuudella suomen ja englannin kielillä.

Muuramessa sijaitseva toimistomme palvelee sekä suomalaisia että ulkomaisia asiakkaita – yksityishenkilöitä, yrityksiä ja koululaitoksia. Tarjoamme ammattitaitomme käyttöösi kilpailukykyisin kustannuksin.

Käännöspalvelut

Saat kauttamme kaikki tarvitsemasi käännöspalvelut kieliparilla suomi-englanti. Toteutamme käännökset kummallekin kielelle. 

Käännettävä teksti voi olla mitä tahansa virallisista asiakirjoista muodollisiin sopimusteksteihin ja henkilökohtaisista kirjeistä lastenkirjojen luoviin käännöksiin. 

Vahva kielellinen osaamisemme ja harrastuneisuutemme sekä kattava joukko erikoisalojen sanastoja ja tietopankkeja takaavat ammattimaiset käännökset miltä tahansa alalta ja kaikista aihepiireistä.

Poikkeuksellisen korkean laadun takaava kolmivaiheinen käännösprosessimme koostuu ensimmäisestä raakakäännöksestä sekä kahdesta tarkistuskierroksesta:

 • ensivaiheen raakakäännös

 • editointi sekä lähilukutarkastus

 • viimeinen laaduntarkistuskierros.

Tekstin ja projektin tyylistä riippuen pystymme kääntämään noin 2500–3000 sanaa vuorokauden aikana. Panostamme käännöspalveluidemme nopeuteen, laadusta tinkimättä. Tarpeen mukaan työskentelemme myös viikonloppuisin – haluamme olla apunasi myös kiireellisissä ja nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa.

Lue lisää yrityksestämme

Kielentarkistus

Tarjoamme lisäksi palvelut erilaisten tekstien kielentarkistuksiin. Kielentarkistuksissa tarkastamme tarvitsemasi tekstin kieliopin virheettömyyden täydellisesti. Kyseessä voi olla esimerkiksi englanninkielinen työhakemus ulkomaille, lopputyösi tekstiosio tai mikä tahansa muu teksti, jonka oikeinkirjoituksesta haluat varmistua. Työskentelykielemme ovat suomi ja englanti.

Hinnasto

 • Käännökset

  0,10 €/sana

 • Kielentarkistus

  0,04 €/sana

 • Viikonloppulisä

  + 9,00 %

 • Huom! Hintoihin lisätään ALV 24 %. Kaikkiin hintoihin voidaan laskea alennusta huomattavasta toistosta.

Kielipalvelut kaikille asiakkaille

Yritykset-ikoni

Yritykset

Tyypillisiä käännöstehtäviä yrityksille ovat esimerkiksi käyttöoppaat, yritysesittelyt, markkinointimateriaalit sekä yrityksen sisäiseen viestintään liittyvät tekstit. Käännämme myös erilaiset sopimukset sekä muut viralliset asiakirjat.

Koululaitokset-ikoni

Koululaitokset

Olemme eri alojen oppilaitosten sekä oppilaiden apuna muun muassa laitosten sisäisen viestinnän, opinnäytetöiden, oppimateriaalien sekä lähdetekstilainausten käännöksissä ja kielentarkistuksissa.

Yksityishenkilöt-ikoni

Yksityishenkilöt

Vastaamme kattavasti yksityishenkilöiden monipuolisiin käännöstarpeisiin. Käännämme esimerkiksi henkilöasiakirjat, yksityiskirjeet ja muut ei-kaupalliseen viestintään liittyvät tekstit.

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.